dilluns, 21 de març del 2011

Entrevista a Emigdi Subirats

El passat 11 de març i dintre les activitats programades en el treball que els alumnes de segon estan realitzant amb el projecte de Medi: " El meu poble i la seva gent",vam reunir-nos amb l'escriptor de Campredó Emigdi Subirats.
Els i les alumnes van tenir l'oportunitat d'entrevistar l'Emigdi amb preguntes de la seva pròpia collita. Així, es van interessar sobretot pel seu treball d'escriptor i professor d'anglès, a l'igual com de diversos aspectes culturals del poble que Emigdi ens va contestar amb molt de gust.
Gràcies Emigdi, ens va resultar una estona molt agradable.


Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó