dijous, 3 de març del 2011

El meu poble i la seva gent (1)


Els alumnes de Segon de primària hem iniciat un projecte sobre el poble de Campredó anomenat " El meu poble i la seva gent". Tenim programades moltes activitats, entre les quals: sortides pel poble, entrevistes, exposicions, investigar plànols i localitzar-hi carrers, recollida de material... Una de les primeres activitats va ser, com no, demanar l'ajut dels pares en quant a la recollida de material, fotografies d'abans i ara, revistes, llibres d'interès, tot el material que es cregui oportú pel millor coneixement del poble de Campredó i la seva gent per part dels alumnes de Segon.
Aquí teniu les fotografies que Gerard March ens ha enviat. Gràcies Gerard i gràcies també a tots els pares que ens estan ajudant.

Seguirem informant de properes activitats.

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó