dissabte, 19 de març del 2011

Dia del Pare


El dia del pare es celebra i és recordat a tot el món en dates molt diferents. A Espanya, com a un gran nombre de països, aquell dia és el 19 de març, a raó de la festivitat de St. Josep, pare de Jesús.

Si vols felicitar al teu pare per mitjà d’una postal digital, que li arribi directament al seu correu electrònic, o bé pots imprimir-la i lliurar-la en les seves mans. Clicant sobre l' adreça hi trobaràs diferents models:

http://www.postals.cat/dia-del-pare.php


CONTE PER AL DIA DEL PARE:

QUANT VAL EL TEU TEMPS? QUANT GUANYES PER HORA?

La nit havia caigut ja; no obstant això, un petit feia grans esforços per no quedar-se dormit. El motiu bé valia la pena; estava esperant al seu papa. Els entremaliats ulls anaven caient quan es va obrir la porta.

El nen es va incorporar com impulsat per un moll i va deixar anar la pregunta que el tenia tan inquiet:

- Papa quant guanyes per hora?... va dir amb ulls molt oberts.

El seu pare entre molest i cansat, va contestar:

- Mira fill, això ni tan sols la teva mare ho sap, no em molestis i dorm que ja és tard.

- Si papa, però per favor, a quant et paguen per una hora de treball?, va reiterar suplicant el nen. Contrariat, el pare tot just va obrir la boca per a dir:

- 30 €?

- Escolta papa, em podries prestar 20 €? Va preguntar el petit.

El pare es va enfadar, va agafar al petit al braç i en to brusc li va dir:

- Així que per això vols saber quant guanyo no?, dorm i no segueixis fastiguejant noi aprofitat...

El nen es va allunyar tímidament, al meditar el succeït el pare es va sentir malament. Potser necessita alguna cosa -va pensar- i volent descarregar la seva consciència va treure el cap a l' habitació del seu fill. Amb veu suau li va preguntar:

- Dorms fill?

- Digues papa, va respondre entre somnis.

- Aquí tens els diners que em vas demanar.

- Gràcies papa, -va murmurar el nen mentre ficava la seva maneta sota el coixí d'on va treure diverses monedes.

- Ja ho he completat! -va cridar content- "Tinc 30 €!"

- Papa, em podries vendre una hora del teu temps?...

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó