dimarts, 12 de maig del 2009

Sortida al Delta

Aquest cap de setmana va ser especial per als alumnes més petits de la nostra escola. Gràcies a l'AMPA van poder gaudir d'una bonica sortida al Delta. Us escric els dos textos escrits per ells mateixos per fer-vos una idea del que ells van viure.


Sortida al Delta

Primer vam anar a la plaça a esperar l'autobús . Quan ens va vindre a buscar l'autobús van anar a veure peixos, tortugues, serps d'aigua, un sirulo que estava dormint ... i mon vam anar a esmorzar. Alumnes 1rDia al Delta

El dissabte 9 de maig vam anar al Delta. A les 9.00 vam agafar l'autobús i cada persona anava amb un altra.

Quan vam fer la primera parada vam anar al Parc Natural i vam provar l'Espart.

Després d'anar al Parc Natural vam anar a l'ecomuseu. Vam mirar peixos, ànecs...

Vam anar al mirador del Garxal i quan vam acabar vam anar a dinar.

Després vam anar a buscar petxines i ... a l'autobús!!! Alumnes 2n

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó