dilluns, 29 de juny del 2009

LLEGIM AL TEATRE NACIONAL DE BARCELONA!!


Després que el nostre alumne Oriol Machí, guanyés la primera final comarcal del Certàmen de Lectura en Veu Alta del Baix Ebre, en la categoria de Grumets Vermells, el dia 16 de juny, vam marxar a Barcelona on vam assistir a la gran final d'aquest concurs celebrada al Teatre Nacional d'aquesta ciutat.

Tots els alumnes de 3er, 4rt i 5è, van voler acompanyar el seu company Oriol en una fita tan important com aquesta i, la veritat és que van gaudir d'allò més amb les lectures.

En aquesta ocasió, Oriol, no es va poder fer amb el premi corresponent al nivell de cicle mitjà però, tant per a ell, com per a tots els mestres i companys que l'hem pogut acompanyar, simplement haver pogut participar en aquest concurs i haver pogut arribar fins al Teatre Nacional de Barcelona, ha estat una gran experiència i també una bona recompensa.

Així que, endavant i aprofiteu per gaudir llegint durant aquestes vacances d'estiu que, el proper curs hi tornarem!!!

Bon estiu a tots!!!!


Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó