dilluns, 11 de maig del 2009

VI Certàmen nacional de lectura en veu alta.

Aquest any, aprofitant que la fundació Enciclopèdia Catalana convocava, juntament amb el suport del pla de Foment de la Lectura del Departament de Cultura de la Generalitat, del VI Certàmen nacional de lectura en veu alta i que l'AMPA ens va facilitar els llibres vam animar-nos a participar-hi.

La lectura en veu alta facilita la comprensió lectora, és un vehicle per a la transmissió d'idees i sensacions i, les ganes de llegir es poden encomanar escoltant com una altra persona llegeix.

Tots els nens de cicle mitjà i superior van estar molt motivats preparant les lectures. El dia 8 amb els nostres representants Laia Sanz i Oriol Machí ens vam dirigir a l'auditòri Felip Pedrell.

El concurs va ser emocionant: les lectures van estar molt bé i també l'espectacle de màgia que va deleitar als nens.

Vam tornar a casa molt contents els nostres representants Laia i Oriol ho van fer molt bé.

Ens van donar el premi al millor lector en veu alta del cicle mitjà de les Terres de l'Ebre.

Si voleu veure algunes de les fotos d'aquest dia cliqueu damunt la foto.1 comentari:

Laia ha dit...

hola soc laia m'ho vaig passar molt be

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó