dissabte, 30 d’octubre del 2010

Festa de tardorAhir la nit es va celebrar al poble de Campredó la festa conjunta de Castanyada i Halloween. Al bloc Lo Sifo hi trobarem els detalls.

Els alumnes de l'escola van tenir un protagonisme especial ja que d'entre d'altres activitats es va celebrar un concurs de guarniment de carabasses. Aquest any l'Ampa va regalar una carabassa per cada nen i així cadascú d'ells va poder decorar-la a la seva manera, creatives, originals i fantasioses, com ells són. Gràcies Ampa. El guanyador del concurs va ser l'alumne de segon Che Jake, amb una carabassa molt original. Felicitats Che!!! Va estar una festa molt agradable on pares, mestres i nens vam poder retrobar-nos i passar una bona nit.

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó