dijous, 28 d’octubre del 2010

FEM PANELLETS


RECEPTA PER A FER PANELLETS:

  • 1kg d' ametlla mòlta.

  • 700gr. de sucre.

  • 4 ous.

  • 3 patates bullides.

  • Ratlladura d'una llimona.

  • pinyons, cireres, coco, xocolata...


Posem l' ametlla mòlta, el sucre, els rovells d' ou, les patates i la ratlladura de llimona en un bol i els anem mesclant fins aconseguir una massa homegenia.

Després fem boletes i les decorem amb pinyons, coco, cireres... Si és volen fer de xocolata, abans de fer les boles mesclar bé la xocolata amb la massa.

Posar al forn durant 5-10 minuts i ja estan preparats per menjar!!!

Mireu com els hem fet i que bons ens han quedat! Estan per llepar-se els dits!


target="_blank">

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó