dijous, 20 de gener del 2011

Quin tip de regals !


El dia de reis, un dia que per molt que es repeteixi cada any sempre és màgic. Per a mi cada dia sis de gener és fantàstic: obrir els regals, la il•lusió de buscar el teu nom entre tots els paquets...
Aquest any ha estat una mica diferent que els altres, perquè a mi m'ha paregut veure molts més regals que altres anys. Hi havia tants regals com pedres al món i, tants n'hi havia que fins hi tot pareixia que quan en treies un n'apareixia un altre, però això només era el principi.
Després de dinar va sonar la melodia del timbre i, una veu va dir:
- Som els oncles. Eren els meus oncles i es clar, també els meus cosins que venien a veure si els reis els havien deixat alguna cosa a sota del nostre arbre i a entregar-nos els que hi havia a sota del seu.
Quan els meus oncles van trepitjar el terra del menjador, vaig saber que era l'hora d'obrir els regals. A mi em van regalar un joc de “PSP”, un joc de taula i el que a cap nen li agrada: roba i més roba, però el que conta es la intenció.
Finalment quan vaig obrir l'últim regal vaig respirar alleugerit veient que no hi havia carbó.

Àlex León 6è

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó