dilluns, 22 de novembre del 2010

Recursos per treballar a casa amb els nens i nenes d'infantil i cicle inicial

A continuació teniu un seguit de recursos per a treballar a casa amb els vostres fills i filles. Són activitats interessants i motivadores, que alhora que els nens aprenen coses també es diverteixen. Són activitats que podeu treballar des de P3 fins a 2n, tot i que la majoria estan encarades a educació infantil.
Més endavant en posaré més. Espero que us siguin útils i les aprofiteu!


Recurs molt recomanable per a continuar utilitzant el maneig del ratolí. Poden escoltar els colors a través dels altaveus. Hi ha diferents dibuixos que han de pintar amb un pinzell.
www.edu365.cat/infantil/pintar/pintar.swf


TANGRAM
Han de construir diferents figures i formes amb figures geomètriques.


Aquí teniu una activitat perquè els nens i nenes puguin practicar la lectura de paraules. Hi ha 4 paraules hi han d' escollir la paraula correcta.
www.edu365.cat/infantil/llegir/paraulesUn fet molt motivador pels alumnes d'infantil, quan comencen a llegir i escriure,és el fet de poder llegir paraules dotant-les d'un significat i de confegir-les i veure que tenen un sentit,que els altres les poden entendre.
www.edu365.cat/infantil/llegir/lletra
Aquesta activitat és amb anglès però la poden fer igualment. Els nens han de seguir les seriacions segons els colors. El protagonista és un peix.

www.peepandthebigwideworld.com/games/whichfish.htmlAl següent enllaç hi ha moltes activitats per treballar. N' hi ha de lectoescriptura, de matemàtiques, per treballar les nombres, els cossos geomètrics, fer construccions amb figures, treball dels colors...
Les poden fer des de P3 fins a 1r. Sabreu el nivell si us poseu a sobre de l'activitat i mireu de quin color és el títol. (nivell alt:groc,nivell mitjà:taronja, nivell baix: vermell i tots els nivells: lila)
www.xtec.es/~dvert/

Ja que hem treballat el cos,aquesta activitat és perquè els nens construeixin diferents cares amb cadascuna de les parts de la cara:ulls,celles,boca...
www.edu365.cat/primaria/muds/catala/sati/anicara1.swf


Activitats per treballar les formes geomètriques des de P3 fins a P5. Formes, color i mida.

Espero que les treballeu a casa i que mentre esteu aprenent coses us ho passeu molt bé! Ja m' explicareu com ha anat.Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó