dimecres, 15 de setembre del 2010

L'hort a l'escola

El passat diumenge els membres de l'Ampa van fer una nova plantada per encetar el que serà l'hortet de l'escola. Durant aquesta setmana cada grup d'alumnes ha escollit una solc de plantes per tenir-ne cura. A la fotografia podem veure el grup de segon visitant l'hortet per primera vegada i fent la seva elecció: les pastanagues.


Celebrem la idea de l'Ampa que de segur donarà una motivació extra als xiquets, tant en el camp de l'experiència personal com en el món del coneixement.

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó