dimecres, 27 de gener del 2010

La Pau


Hi havia una vegada, els colors que s’estaven barallant perquè cada un d’ells deien que eren els millors. El taronja deia, que el seu color era el millor, perquè portava salut i força. El verd va dir:- jo sóc el color de les plantes, sense mi, molts animals moririen. El blau va interrompre dient que el seu color era el de l’aigua, i l’aigua és la font de la vida. El groc va somriure i va dir que el seu color atreia l'alegria i les rialles. Després l’indi va parlar i va dir que ell és el color de l’aigua profunda i del crepuscle. Més tard el púrpura va dir que era el color de la reialesa i el poder .
Mentre es barallaven va venir la pluja i digué que tots els colors eren iguals d’importants i que cap color era millor a un altre. En acabar, la pluja va rentar tot el món, i quan va acabar de ploure, els colors es van unir i van formar l’arc de Sant Martí.
Quan veieu l’arc de Sant Martí, recordeu que tots som iguals, que ningú es superior a un altre i que tots junts podem aconseguir moltes coses.

FI
Alba Sanz QuerolInaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó