dimarts, 10 de març del 2009

MÉS CARNAVAL

Aquest any, al carnaval de l'escola hem sigut molta més gent. Sí, sí, de veritat!

I és que resulta que també ens han acompanyat i s'han afegit a la festa els nostres amics i companys del CEIP Divina Pastora (Vinallop). Així que com ja ho veureu a les fotos, hem estat una gentada!

El Carnestoltes és una festa molt divertida i amb la que tots: pares, mestres , xiquets, iaios, tiets..., disfruten d'allò més.
Aquí al poble de Campredó, puc dir-vos que és una festa amb un gran renom i en la que a més, participa tota la gent del poble que ens acompanya en la cercavil.la i després en la ja típica xocolatada que els pares de l'AMPA disfruten en oferir-nos.

Aquest any el tema que hem escollit per a les nostres disfresses ha estat la INTERCULTURALITAT, de manera que, sense mouren´s de l'escola hem viatjat a través de indrets molt curiosos:

- Els més petits de l'escola i, també els gran de Vinallop, van viatjar fins a la llunyana Xina
- N'hi ha que van preferir conèixer terres mexicanes i el territori indi (1r, 2n, 3r)
i també ens van arribar els hindúsI com no la samba dels brasilers que sen's dubte és on celebren amb més ènfasi aquesta festa, encara que els nostres alumnes del C.S (Canpredó+Vinallop) ho van fer d'allò més bé!Ens ho vam passar molt bé, i si ho voleu comprovar aquí podeu veure unes quantes fotos d'aquesta tarda de festa!

http://picasaweb.google.es/zermestral/CARNAVAL09#

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó