dijous, 1 de maig del 2008

Representació d'un conte en anglès pels alumnes de 6è: Jack and the Beanstalk

El passat 25 d' abril els alumnes de 6è van representar per tots els nens de l'escola el conte en anglès " Jack i la Mongetera Màgica".A més de fer-nos gaudir molt amb la seva actuació, l'acte també va tenir un fons emotiu, ja que els propis alumnes van voler dedicar la representació de l'obra a la senyoreta Mª Carmen en motiu de la seva jubilació i també a tots els professors en agraïment per ajudar-los amb la seva educació.

Aquesta és la carta que els alumnes de 6è. van llegir en iniciar l'obra:

"Aquesta obra que tant esforç ens ha costat la dediquem a la senyoreta Mª Carmen ja que marxes i per això et volem deixar un record de nosaltres i també a tots els altres professors i en especial al nostre tutor Joaquim. Els agraïm que ens hagin educat i aconseguit que siguem unes persones més disciplinades.
Mª Carmen, el teu record romandrà a l'escola de Campredó per sempre, per tot el què ens has estimat con si fóssim els teus fills, per les teves recompenses de caramels que eren unes simples llaminadures, però que per nosaltres significaven molt, per la teva manera d'ensenyar i per la bona professora que eres, ets i sempre seràs.
Sempre estaràs als nostres cors."


Alumnes de 6è, Campredó-2008.

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó