dijous, 8 de març del 2007

El vent fa destrosses al nou CEIP

Les classes de dijous a la tarda al CEIP Port Rodó de Campredó s'han suspès a causa dels desperfectes ocasionats pel vent a les instal·lacions del col·legi. Les fortes ratxes han aixecat part de la teulada i han fet caure el fals sostre.
Encara era de matinada quan es va desprendre part del sostre de metall de la marquesina d'entrada a l'escola i algunes planxes de la seva part inferior, que cobreixen els fluorescents. Els 77 alumnes de l'escola de primària no van sortir al pati per precaució i van abandonar al migdia el centre per una porta lateral. Educació va suspendre les classes de la tarda mentre operaris de l'empresa constructora retiraven les peces malmeses.
El Departament espera que l'activitat torni demà a la normalitat. Pares dels alumnes s'han mostrat sorpresos per la gravetat dels desperfectes en una escola que fou inaugurada el passat octubre.

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó