divendres, 27 de maig del 2011

Premi Sambori Òmnium 2011

El passat dissabte dia 21 de maig, Omnium Cultural Terres de l’Ebre va fer el lliurament dels diplomes i de reconeixement als Centres Escolars i als alumnes guardonats als Premi Sambori Òmnium 2011.
Els alumnes premiats de la nostra escola van ser els següents:


Nerea Sanahuja Castells
Guillem Subirats Aguiló
Àngela March Forés
Carla castells Homedes
Karina Ceballos Espinosa
Rosa Subirats Aguiló
Roger Miralles Escuin
Elies Fatsini Camacho
Alba Sanz Querol


Moltes Felicitats!

diumenge, 15 de maig del 2011

Entrevista a Joan Sanahuja, alcalde de Campredó

Projecte: El meu poble i la seva gent 6.
Alumnes de 2n.



dijous, 12 de maig del 2011

Jornada Patrimoni Templer Campredó


Fotografies sobre la visita guiada a la torre de Font de Quinto a càrrec de Cinta Montañés i Emigdi Subirats i del lliurament dels premis de contes sobre el Campredó-templer als alumnes de l’escola Port rodó de Campredó. Els guanyadors van estar:
- Ricard 2n
- Àngela 2n
- Iris 5è
- Oriol 6è
Durant la jornada també es va fer la presentació de la imatge dels capgrossos templers.
L'organització va estar a c'arrec de l'Associació Cultural Soldevila.



dissabte, 7 de maig del 2011

Inaugurat el nou col·legi públic de Campredó

28/09/2006 El conseller d’Educació Joan Manuel del Pozo ha inaugurat les instal·lacions del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) Port Rodó, a Campredó, una de les reivindicacions més importants dels últims anys en aquest terme. Es tracta d’un centre de nova construcció situat en un solar cedit per l’Ajuntament de Tortosa a tocar de l’anterior col·legi, amb una superfície de 960 metres quadrats. Amb la posada en funcionament d'aquest centre es posa solució a una de les reivindicacions més fermes del terme, així com de les associacions de pares d'alumnes, atès l'estat de degradació que presenta l'actual centre educatiu, construït a la dècada dels 60. Les obres de construcció van començar el mes de juny i han comptat amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Es preveu que el trasllat definitiu dels alumnes a les noves aules es puga produir el 16 d'octubre, un cop s'hagen acabat els últims retocs a les instal·lacions. Dissabte 14 d'octubre, l'ajuntament pedani de Campredó organitza una jornada de portes obertes al centre, que es completarà amb una paella popular al recinte de festes.

Ebredigital

Inauguració del nou Ceip a Campredó